Episode 8

Batman

00:00:00
/
00:33:08

September 30th, 2019

33 mins 8 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Som optakt til næste uges "Joker" gik vi tilbage til kilden, og så Tim Burtons "Batman" fra 1989. Spørgsmålet er så om den stadig holder eller tiden er løbet lidt fra den og der i dag findes langt bedre superhelte film?

Lyt med i ugens afsnit og hør vores anmeldelse, hvor vi også kommer omkring hvad vi ellers har set i ugens løb og hvilke spændende ting vi er støt på som vi gerne vil vise til hinanden.

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson og synes du godt om vores podcast kan du gøre to ting for os. 1) skriv en lille anmeldelse inde på iTunes 2) fortæl dine venner om vores podcast. Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Titans — Carl har siden sidst set Titans som handler om nogle unge superhelte som skal finde ud af hvordan de skal bruge deres kræfter. Og de får hjælp af Robin til det.
  • The Emoji Movie (2017) — Siden sidst har Simon set Emoji filmen. Om 😒 der så gerne vil være så meget mere, og undervejs bliver venner med ✋ og mange andre. Er det en af verdens dårligste 🎥?
  • Skater XL — Carl har fundet et spil frem igen som han købte for lang tid siden på "Early Access" på Steam. Et realistisk skater spil, hvor der lige nu er kommet en ny bane og nogle flere opdateringer.
  • ‎The Guardian's 100 Best Films of the 21st Century — Den britiske avis The Guardian lavede for kort tid siden deres bud på de 100 bedste film som er lavet i det 21. århundrede (altså efter 2000), og nu er den liste på Letterboxd.com
  • Verdens Pinligste Far — Lidt reklame for vores anden podcast, Verdens Pinligste Far, med sjove og meget pinlige historier for børn. Andet afsnit er lige kommet på gaden.