Episode 6

Iron Man

00:00:00
/
00:44:31

September 16th, 2019

44 mins 31 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Det kan være svært at forstille sig, men før 2008 var superhelte film ikke rigtig noget som fyldte så meget som de gør i dag. Iron Man fra 2008 var den første i Marvels lange række af superhelte film som i dag er nogle af de mest populære film i historien.

Vi besluttede os for at gå tilbage til udgangspunktet og se Iron Man, som Carl faktisk manglede at se, og vi ender med at komme langt omkring i vores anmeldelse.

Vi kommer også omkring vores andre faste indslag som "Set siden sidst", hvor vi snakker om de film og TV serier vi har set i ugens løb, samt "En cool ting", en ting vi har stødt på i ugens løb som vi gerne vil fortælle hinanden om.
Så kaster vi os ud i selve anmeldelsen af Iron Man, og afslutningsvis snakker vi om de film vi ser frem til og hvilken film vi skal se næste gang.

Lyt med i ugens afsnit, og husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Episode Links

  • DAEWON — Siden sidst har Carl set en dokumentar om den legendariske skater Daewon Song. Hele dokumentaren kan ses på YouTube
  • Ralph Breaks the Internet (2018) — Siden sidst har Simon set "Vilde Rolf Smadre Internettet" som var overraskende god, selvom den måske var lidt rodet i helhedsindtrykket.
  • BombSquad — Carls cool ting er det lidt gamle, men stadig meget sjove, spil BombSquad, som kan spille på langt de fleste platforme.
  • The Pool and the Stream Redux - 99% Invisible — Simons cool ting er et afsnit af podcasten 99% Invisible som beskriver hvordan skaterkulturen i Los Angeles i 1970'erne begyndte at skate i alle de swimmingpools der var rundt om i byen.
  • Iron Man (2008) — Denne uge har vi anmeldt "Iron Man" fra 2008