Episode 5

Avatar

00:00:00
/
00:32:25

September 9th, 2019

32 mins 25 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Når man er en pivskid som far Simon er det, og ikke kan holde til at se gyserfilm - og slet ikke i biografen - var der ikke så meget at vælge i mellem i biffen i denne uge, når den uges store biograffilm var "It - Chapter 2".
Så det blevet i stedet - igen - en film hjemme på sofaen. Denne gang James Camerons' Avatar fra 2009 som indtil for ganske nylig var verdens mest indtjenende film. For et par uger siden blev den overgået af den seneste Avengers film som nu lige har sneget sig ind på førstepladsen over mest indtjenende film.

Lyt med i ugens afsnit og hør vores anmeldelse af Avatar. Holder effekterne og historien stadig eller er tiden løbet lidt fra den? Og hvad synes Carl om den?

Vi kommer også omkring hvad vi har set siden sidst, og hvilke cool ting vi har fundet i ugens løb.

Afslutningsvis snakker vi om hvilke film vi ser frem til og prøver at komme emd et bud på hvad vi skal anmelde til næste gang.

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Episode Links

  • The Dark Crystal - Age of Resistance — Simon er siden sidst gået i gang med Netflix's nye udgave af klassiskeren The Dark Crystal.
  • Friends (Netflix) — Carl har siden sidst kastet sig over den klassiske komedieserie Venner (eller Friends som den hedder på engelsk) og har nu godt i gang med sæson 4.
  • Designing the Antique Mall in 'Toy Story 4' — For at få nogle af scenerne i Toy Story 4 til at se så realistiske ud som muligt, designede Pixar nogle AI edderkopper som kunne kravle rundt på det digital set og lave nogle edderkoppespind. Fordi det ville se bedre ud end hvis en animator skulle gøre det i hånden.
  • Marvel & DCcomics (@comicdaddies) — Carls cool ting er en Instragram profil der viser sider fra forskellige DC Comic og Marvel Comic
  • Ad Astra (Trailer) — Skal vi se Brad Bitt i næste afsnit? Måske. "Ad Astra" ser i hvert fald interessant ud, og den har allerede fået gode ord med på vejen i anmeldelserne rundt om i verden.