Episode 4

Die Hard

00:00:00
/
00:35:01

September 2nd, 2019

35 mins 1 sec

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Der var langt mellem de gode film i biografen i denne uge (Toy Story 4, så vi til forpremiere i sidste uge), så det blev i stedet en klassisker fra gemmerne som blev sat på derhjemme: DIE HARD.

Der er aktionfilm og så er der Die Hard. Simon vil forsøge at overbevise Carl, hans 14-årige teenagesøn at Die Hard muligvis er verdens bedste actionfilm.

Hvad synes vi om den? Teenageren Carl ser den for første gang, og far Simon ser den for, ja, hvor mange gange er det egnetlig han lige har set den? Og hvad er det for et specielt forhold han har til den?

Vi kommer også omkring hvad vi har set siden sidst, nogle cool ting vi har fundet og sidst men ikke mindst hvilke film vi ser frem til.

Lyt med og hør om Carl bliver lige så vild med Die Hard som Simon er det.

Episode Links

  • QB1 - Beyond the Lights — Carl har siden sidst set dokumentar serie på Netflix som følger tre quarterbacks i deres sidste år på highschool.
  • "Sådan blev jeg Lars Larsen" på DR TV — Siden sidst har Simon set en dokumentar fra 2016 om den nyligt afdøde købmand - som han kalder sig selv - Lars Larsen. Danmarks fjerderigeste mand.
  • "Die Hard: First Impressions Last" — Simons artikel om hvordan karakterne i Die Hard bliver introduceret i filmen.
  • Ready player one — Carl har fået læst bogen færdig om kunne ikke lade være med at tænke om folkene bag Fast and Furious var blevet lidt inspireret af bogen med hensyn til hvordan pistolerne fungere på