Episode 32

Last Action Hero

00:00:00
/
00:38:13

March 23rd, 2020

38 mins 13 secs

Season 2

Your Hosts
Tags

About this Episode

Den 12-årige dreng Danny bor i New York og drømmer om at møde sit helt store idol actionhelten Jack Slater som bliver spillet af Arnold Schwarzenegger. Og hans gode ven i den lokale biograf giver Danny en magisk billet som giver ham mulighed for at træde ind i den fiktive verden han ser i filmene om Jack Slater. Sådan starter "Last Action Hero" fra 1993.

Det er meta film og enormt underholdende.

Lyt med i ugens afsnit og hør hvad vi synes om den, hvor vi også snakker lidt om de andre ting vi har set i ugens løb og selvfølgelig kommer ind omkring det som optager alle lige for tiden; Coronavirus.


Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på flere måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes eller hvor du lyttede til denne podcast
  • Fortæl dine venner om vores podcast
  • Følg os inde på Facebook, og give gerne vores side et "like". 👍 Det er alt sammen med til at vi kan komme ud til mange flere lyttere, og vi vil være meget taknemmelige for din hjælp.

Episode Links

  • Long Shot — Carl har siden sidst set dokumentaren "Long Shot" som lige for tiden kan ses på Netflix.
  • Devs — Simon har siden sidst fået set de fire første afsnit af Alex Garlands nye TV serie Devs som lige for tiden kan findes på HBO Nordic.