Episode 31

Her

00:00:00
/
00:39:28

March 16th, 2020

39 mins 28 secs

Season 2

Your Hosts
Tags

About this Episode

I filmen "Her" fra 2013 møder vi manden Theodore som er på vej igennem en hård skilsmisse. Undervejs installere han et nyt styresystem til hans computer og telefon. Styresystemet kommer med en virtuel assistent som er langt mere avanceret - og menneskelig - end de tidligere systemer og Theodore og Samantha, som assistenten hedder, indleder et romantisk forhold.

Det er mærkeligt, fremtidsagtigt, romatisk, sjovt og til tider meget tungt, men Spike Jonze's film fra 2013 er bestemt en interessant film at se. Filmen var også på "Carls film liste"

Lyt med i ugens afsnit og hør hvad vi synes om den, hvor vi også snakker lidt om de andre ting vi har set i ugens løb og selvfølgelig kommer ind omkring det som optager alle lige for tiden; Coronavirus.


Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på flere måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes eller hvor du lyttede til denne podcast
  • Fortæl dine venner om vores podcast
  • Følg os inde på Facebook, og give gerne vores side et "like". 👍 Det er alt sammen med til at vi kan komme ud til mange flere lyttere, og vi vil være meget taknemmelige for din hjælp.

Episode Links

  • On My Block — Carl har siden sidst set 3. sæson af Netflix serien On My Block som han synes er rigtig god underholdning.
  • Devs — Som har siden sidst set første afsnit af Alex Garlands nye serie "Devs" som lige for tiden kan ses på HBO Nordic.