Episode 30

Tremors

00:00:00
/
00:35:05

March 9th, 2020

35 mins 5 secs

Season 2

Your Hosts
Tags

About this Episode

Filmen Tremors (eller "Ormen" som den kom til at hedde på dansk i sin tid) foregår i den søvnige ørkenby Perfection hvor venner Val og Earl er altmuligmænd for alle byens 14 indbyggere. Men under overfladen - bogstavelig talt - lurer faren i kraft af et kæmpe monster som er godt i gang med at spise sig mæt af alle indbyggerne. Det er B film af allerbedste skuffe og underholdningen er helt i top.

Tremors var på Carls filmliste som et eksempel på en Hollywoodfilm med et lille budget men en helt stram historie og klar ide om hvad det er filmen vil.

Lyt med i ugens afsnit hvor vi giver den en anmeldelse, og også kommer lidt omkring de andre film og tv-serier vi har set i ugens løb.


Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på flere måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes eller hvor du lyttede til denne podcast
  • Fortæl dine venner om vores podcast
  • Følg os inde på Facebook, og give gerne vores side et "like". 👍

Det er alt sammen med til at vi kan komme ud til mange flere lyttere, og vi vil være meget taknemmelige for din hjælp.

Episode Links

  • Spenser Confidential — Carl har siden sidst set Peter Bergs seneste film for Netflix, som lige i denne uge er på førstepladsen på Netflix top 10 liste over mest sete film i Danmark.
  • Filmprogrammet "Bogart" #3 (DR, 1994) — I denne uge døde den legendariske filmanmelder Ole Michelsen som i mange år var fast anmelder på DR. Man kunne være enige eller uenige i hans bedømmelser men han havde altid en klar mening om de film han havde set. Et stort tab for film og for filmforståelse i Danmark.