Episode 3

Toy Story 4

00:00:00
/
00:28:19

August 26th, 2019

28 mins 19 secs

Season 1

Your Hosts
Special Guest
Tags

About this Episode

Værterne Carl og Simon har denne gang en specielt gæst med i studiet for at anmelde Pixars nyeste animationsfilm "Toy Story 4". Lyt med for at finde ud af hvad de alle synes om filmen.
Ud over det snakker Carl og Simon lidt om hvad de har set siden sidst, og hvilken cool ting de har fundet til hinanden. Afslutningsvis snakker de lidt om hvilken film de skal se næste gang.

Episode Links

  • The Incredible Hulk (2008) — Siden sidst har Carl set filmen "The Incredible Hulk" som mildt sagt er en dårlig film.
  • Mindhunter på Netflix — Simon har set anden sæson af David Finchers TV serie "Mindhunter" som man kan finde på Netflix. Det var lidt en direkte forlængelse af vores anmeldelse af "Once Upon a Time In... Hollywood" fra Afsnit 2, at jeg så den, da Charles Manson også har en central rolle i denne sæson... og faktisk er spillet af den sammen skuespiller.
  • Bogen "Ready Player One" — Carls cool ting er denne gang bogen bag filmen af samme navn "Ready Player One", og Carl fortælle om de store forskelle der trods alt er mellem bogen og filmen.
  • Resistance: Avalon - Dansk — Simons "cool ting" er denne gang et brætspil. Og et af de bedste og mest interessante brætspil jeg har spillet i lang tid: "Resistance: Avalon". Findes i forskellige versioner men den vi har prøvet af den med riddere og troldmanden Merlin.