Episode 29

Pixar's Fremad

00:00:00
/
00:37:03

March 2nd, 2020

37 mins 3 secs

Season 2

Your Hosts
Special Guest
Tags

About this Episode

Pixar er tilbage med en ny animationsfilm sat i en fantasiverden med magi, elver og andre magiske væsner. "Fremad" handler om brødrene Barley og Ian som forsøge at se deres afdøde far en sidste gang ved hjælp af en trylleformular og en magisk krystal. Men ingenting går helt efter planen.

Vi anmelder filmen som har dansk biografpremiere den 5. marts 2020, og vi har fået gæster i studiet som hjælper med at give en bedømmelse af filmen.

Carl og Simon kommer også omkring de film og de ellers har set siden sidst, og Carl har valgt en film fra hans liste som vist viste sig at være lidt anderledes end han have regnet med.

Lyt med i et sprængfyldt afsnit af podcasten Film og Søn.


Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på flere måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes eller hvor du lyttede til denne podcast
  • Fortæl dine venner om vores podcast
  • Følg os inde på Facebook, og give gerne vores side et "like". 👍

Det er alt sammen med til at vi kan komme ud til mange flere lyttere, og vi vil være meget taknemmelige for din hjælp.

Episode Links

  • Tiny Guns 2 — Siden sidst har Carl set en masse videoer fra Corridor Crew, som han også har fortalt om i et tidligere afsnit af Film og Søn. Denne gang var det deres nye kortfilm "Tiny Guns 2".
  • ‎Making Waves: The Art of Cinematic Sound — Siden sidst har Simon set denne dokumentar om hvordan lyd og musik til film bliver lavet. Meget informativ og underholdende lavet.
  • ‎Tremors (1990) on iTunes — Næste gang skal vi se Tremors fra 1990 med Kevin Bacon og Fred Ward. B film når det er allerbedst.