Episode 16

Pulp Fiction

00:00:00
/
00:35:38

November 25th, 2019

35 mins 38 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Sidst vi så en Quentin Tarantino film sammen var hans seneste Once Upon a Time in... Hollywood. Og det var vi jo rigtig glade for, så nu er det tid til at se det som de fleste er enige om er Tarantinos bedste film: Pulp Fiction fra 1994.

Hvad er det der er i kufferten? Og hvorfor er Jules så glad for sin pung? Og kan Vincent danse? Hvordan opfatter en teenager som Carl den specielle fortællestil som Tarantino bruger. For Simon var den meget banebrydende da han så den i biffen i 1994.

Lyt med i ugens afsnit og hør vores dom over den.

Og så kommer vi lidt omkring de film og TV serier vi har set siden sidste afsnit og om hvad vi skal se næste gang.


Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på to måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes
  • Fortæl dine venner om vores podcast Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Game Over, Man! — Carl har siden sidst set den sjove film Game Over, Man! som man lige nu kan se på Netflix
  • Drageprinsen — Simon har siden sidst set et par episoder af Netflix animationsserien Drageprinsen som lige er kommet i sæson 3. Den er virkelig god og desværre lidt overset.
  • ‎Letterboxd Apps — Carls cool ting er den app man kan få til Letterboxd hvor man kan holde styr på de film man har set og gerne vil se.
  • Game Maker's Toolkit — Simons cool ting er YouTube kanalen Game Maker's Toolkit som på en meget pædagogisk vis gennemgår hvilke elementer og mekanismer der gør nogle spil bedre end andre. Et must for alle der interessere sig for computerspil.
  • Tarantino (Doesn't) Give A Fuck — Da Pulp Fiction vinder de gyldne palmer i Cannes i 1994, giver instruktøren Quentin Tarantino fingeren til et kritiker i publikum.