Episode 14

Blade Runner

00:00:00
/
00:29:53

November 11th, 2019

29 mins 53 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Vi er kommet november 2019, og så er det selvfølgelig tid til at se Ridney Scott's Blade Runner fra 1982 som netop foregår i Los Angeles i november 2019.

Men vi er virkelig gået et niveau op. Sci-fi kult klassiskeren Blade Runner fra 1982 er ikke så nemt tilgængelig som mange af de andre film vi har anmeldt i Film og Søn, men er den det mesterværk som den er blevet udråbt til eller er den lidt kedelig?

Lyt med i ugens afsnit og hør vores dom over den.

Og så kommer vi lidt omkring de film og TV serier vi har set siden sidste afsnit og om hvad vi skal se næste gang.

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på to måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes
  • Fortæl dine venner om vores podcast Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Supergirl — Siden sidst er Carl begyndt at se serien Supergirl som pt. kan ses på HBO Nordic
  • Sådan Træner du din Drage — Siden sidste har Simon (og Carl) se Sådan Træner Du Din Drage 1 + 2. Og det er jo nogle fremragende tegnefilm.
  • The 33 Most Useful Keyboard Shortcuts for Google Chrome — I Carls "IT Tips og Tricks" indslag snakker han denne gang om hvordan man hurtigt åbner og lukker faner i Google Chrome browseren.
  • This or That Edition — Simons cool ting er websitet "This or That Edition" hvor de forsøger at finde ud af hvilken version af de forskellige film som den oprindelig instruktør selv foretrækker.
  • Future Noir: The Making of Blade Runner — Hvis man vil vide lidt mere om hvordan de har lavet Blade Runner kan vi på det varmeste anbefales bogen Future Noir