Episode 13

Terminator: Dark Fate

00:00:00
/
00:40:25

November 4th, 2019

40 mins 25 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Instruktøren James Cameron har denne gang overladt instruktørstolen til Tim Miller, instruktøren af den første Deadpool, og har i stedet koncentret sig om at producere denne nye Terminator film med undertitlen Dark Fate, som bringer både Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton tilbage som henholdsvis T-800 Terminatoren og Sarah Conner. De har sagt på forhånd at denne film er den rigtige fortsættelse af Judgement Day og at man skal kigge helt væk fra de tre andre film som kom efter den. Godt så, det gør vi gerne.
Men kan Dark Fate leve op til forventningerne og blive en lige så god sci-fi actionfilm som Judgement Day?

Vi kommer også til at snakke om det fantastisk foredrag vi var til med Troldspejlets Jakob Stegelmann hvor han på fornemmeste vis gennemgik superheltenes historie. Den kæmpe oplevelse for os begge.

Og så kommer vi lidt omkring de film og TV serier vi har set siden sidste afsnit og om hvad vi skal se næste gang.

Lyt med i ugens afsnit og hør vores dom over Terminator: Dark Fate

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på to måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes
  • Fortæl dine venner om vores podcast Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Dolemite is my Name — Carl har set Eddie Murphy som Rude Ray More der i 70'erne forsøger at slå igennem som skuespiller.
  • BoJack Horseman — Simon har set 1. del af 6. sæson af animationsserien BoJack Horseman på Netflix som handler som den fallerede TV skuespiller BoJack (som er en hest) der desperat forsøger at skabe sit eget comeback i Hollywood.
  • James Camerons historie om science fiction — Simon har også set James Camerons gennemgang af science fiction film gennem tiderne som lige nu kan ses på DR TV.
  • Jakob Stegelmann Live — Vi var så heldige at opleve Jakob Stegelmann fra DR Troldspejlet live på vores lokale bibliotek, og det var en kæmpe oplevelse. Det kan på det varmeste anbefales at opsøge hans shows.
  • Turkish Superman — Den af den film Jakob Stegelmann fortalte om var den tyrkiske udgave af Superman. Den er en utrolig rodet kopi af den oprindelig Superman film og det kan **ikke** anbefales at se den hele.