Episode 12

Terminator 2 - Judgement Day

00:00:00
/
00:39:02

October 28th, 2019

39 mins 2 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Der er actionfilm som er gode, og der er sci-fi film der er gode. Og så er der film som James Camerons mesterværk "Terminator 2: Judgement Day" fra 1991 som både er en fremragende actionfilm og en fremragende sci-fi film. Den har det hele.

Og kan en 2'er være lige så god eller bedre end 1'eren? Og er Arnold Schwarzenegger den sejeste actionstjerne nogensinde?

Alt det og meget mere kan du høre om i ugens afsnit af podcasten Film og Søn.

Vi når også lige at komme omkring de andre film og TV serier vi har set i ugens og snakker lidt om en cool ting eller to. Lyt med i ugens afsnit, og hør hvad vi synes filmen.

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på to måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes
  • Fortæl dine venner om vores podcast Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Arrow — Siden sidste har Carl set videre på serien Arrow som kan findes på Netflix.
  • ‎The Laundromat (2019) — Siden sidst har Simon - sammen med Carl - set Steven Soderberghs nyeste film som han har lavet for Netflix. Spækket med gode skuespillere, men UNDGÅ den for alt i verden. Den er ekstremt dårlig.
  • Node — Siden sidst har Carl set Corridor Crew's anden YouTube kanal "Node", hvor de samme fyre forsøger at genskabe nogle klassiske filmscener i den virkelige verden. Lidt ligesom Mythbusters bare for film.
  • Filmstriben — På streaming tjenesten Filmstriben kan man *gratis* se film fra bibliotekerne rundt om i landet. Det er ikke alle film de har men de har fx The Terminator fra 1984
  • "The Terminator" explained — Der ligger mange gode "recaps" af James Camerons "The Terminator" fra 1984 ude på YouTube, og vi vil anbefale at man ser én af dem inden man kaster sig over at se Terminator 2 for at bedre kunne forstå handlingen
  • Terminator 2: Judgement Day — Filmen kan ses på Netflix, hvis man har adgang til det. Ellers kan den altid findes på både DVD og Bluray i forskellige netbutikker.
  • Special Effects of Terminator 2 — Stan Winston som gennem årene har lavet special effects til rigtig mange Hollywood film har også lavet mange af de praktiske effekter af Terminator 2, og denne video viser rigtig godt hvordan arbejdet med det foregik.
  • Star Wars: The Rise of Skywalker (trailer) — De fleste har vel set den allerede nu, men der er kommet en ny trailer for den 9. Star Wars film.