Episode 11

Lord of the Rings

00:00:00
/
00:40:55

October 21st, 2019

40 mins 55 secs

Season 1

Your Hosts
Tags

About this Episode

Hvad gør man når der ikke er noget spændende i biografen og man har en hel weekend til at se film? Man sætte da Lord of the Rings - Extended Edition på!
Vi valgte at kaste os over den sidste film i trilogien, Return of the King, som var den film Carl manglede at se. Simon har set alle film mange gange og har også en stor passion for alt det ekstramateriale man kan finde på Extended Edition udgaverne af alle filmene. Han kan næsten ikke snakke om andet.

Vi når også lige at komme omkring de andre film og TV serier vi har set her i efterårsferien og snakker lidt om en cool ting eller to. Lyt med i ugens afsnit, og hør hvad vi synes om Peter Jacksons episke fantasy trilogy

Husk at du kan følge os på Facebook, hvor du også kan skrive beskeder og kommentarer til os: https://www.facebook.com/filmogson

Hvis du synes godt om vores podcast kan du hjælpe os på to måder:

  • Skriv en lille anmeldelse inde på iTunes
  • Fortæl dine venner om vores podcast Begge ting vil gøre at vi kan komme ud til mange flere lyttere.

Episode Links

  • Deadpool 2 (2018) — Carl har også set Ryan Reynolds bande og svovle for anden gang som superhelten Deadpool.
  • Aquaman (2018) — Carl har siden sidst set Aquaman om halvguden Arthur fra DC universet.
  • The Chef Show — Siden sidst har Simon set et par afsnit af "The Chef Show" instruktøren og skuespilleren Jon Favreau laver mad sammen med andre kendte personer fra Hollywood. Overraskende hyggeligt at se.
  • Deepfakes: A Deeper Look Into The Life of An Impressionist — En cool ting, eller en lidt skræmmende ting. SHAM00K som tidligere har lavet nogle virkelig flotte *deepfakes* har nu sammen med skuespilleren Jim Meskimen laver en helt potpourri af deepfakes, som kan være svære at skille fra virkeligheden.
  • How to increase size of icons on iPhone — Her er en kort video som beskriver hvordan man laver app ikonerne større på sin iPhone.